ETALAGE SERVICES

Uw  etalage is het visitekaartje van uw onderneming.

Het is het eerste beeld dat de consument van uw zaak te zien krijgt. Zorg daarom steeds voor stijlvolle en opvallende etalages. Met onze dienst etalage services zorgen we voor schitterende achtergronden, raamstickers en accessoires. We zorgen voor de juiste uitstraling, seizoensgebonden en geheel afgestemd op uw product. Ook kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen en leveren van etalagewanden, die u telkens weer naar uw believen kan veranderen.

U heeft uw eigen etalagist(e), wij ondersteunen hen bij het maken van mooie exclusieve etalages.

.

De juiste winkelpresentatie.

Als ondernemer weet u hoe belangrijk het is om uw productaanbod en acties goed te communiceren aan uw klanten. Dat een winkel zelf ook een medium is, wordt wel eens over het hoofd gezien, net als de vele mogelijkheden die het gebruik van een winkel als medium opent voor een winkelier.

Daarbij is het voor zowel grote als kleine winkels heel belangrijk dat de waarden die u in de andere media beklemtoont ook terugkeren op de winkelvloer. Anders bestaat de kans dat de winkelervaring van de bezoeker te fel zal contrasteren met de redenen die hem naar uw zaak hebben gebracht.

Daarom is een juiste winkelpresentatie van groot belang voor de uitstraling van uw winkel of showroom. Als marketing professional weten wij dat de uitstraling van uw onderneming kan doen bepalen of een klant bij u koopt of bij uw concurrent.

Door het plaatsen van presentaties, tv-schermen en lichtreclames, bewerkt met mooi beeldmateriaal speelt u in op het gevoel en koopgedrag van uw klant.

Praat met ons, neem contact op, get involved.

We horen graag van je !

Wij werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen, die echt geloven waar ze voor staan.
Dat doen wij namelijk ook. Hierover vertellen we u graag meer tijdens een kopje koffie.

 

Zullen we even een afspraak inplannen om een potentiële samenwerking te bespreken?

[ws_form id=”3″]

Freelance studio/interactieve media

Waar kan je ons bereiken?

  • Hoogstraat 20  B-3665 As

  • T +32 478 583735

  • info@smartmediastudio.be