ONLINE ADVERTEREN

Ben jij op zoek naar een online marketing die je helpt bij het verhogen van jouw omzet uit het internet?

Wil je beter vindbaar zijn in de zoekresultaten? Meer verkeer naar je website? Of je omzet verhogen? Dan red je het niet alleen met het simpelweg schrijven van wat advertenties. Het draait om de inzet van een slimme strategie dat bijdraagt aan het behalen van vooropgestelde doelstellingen en afstemming op de doelgroep.

De kennis en kunde van onze ervaren online marketeers in combinatie met jouw kennis over het product en de doelgroep zorgt voor een gedegen strategie. Met deze gedegen strategie halen we het maximale rendement uit de campagnes.

De voordelen van online adverteren

  • Perfect meetbaar
  • Adverteren op sites waar de doelgroep komt
  • Adverteren op termen waarop de doelgroep zoekt
  • Jouw advertenties alleen getoond aan de doelgroep
  • Je kunt het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt

Gericht adverteren maar weinig budget?

Geen probleem. Zoals we in de vorige kolom al aangaven: je kunt het zo duur of goedkoop mogelijk maken als je wilt. En als Google Partner geven we je zelfs €75,- korting op je advertenties in AdWords. Meer over AdWords en advertentietegoeden vertellen wij je graag onder het genot van een kop koffie.

Online adverteren uitbesteden?

Neem dan gerust contact op.

Social advertising

Wereldwijd spenderen miljoenen mensen veel tijd door op social media zoals Facebook en Instagram. De meeste social media kanalen geven bedrijven de mogelijkheid om te adverteren. Omdat gebruikers veel bruikbare data achterlaten op social media, kan er zeer gericht geadverteerd worden. Dit wordt social advertising genoemd.

Google AdWords

Met AdWords ben je altijd aanwezig op het moment dat jouw doelgroep online zoekt naar jouw producten of diensten. Het mooie aan deze manier van reclame maken is ook dat je pas betaalt als iemand op de advertentie klikt en jouw website bezoekt. Helemaal gericht wordt het als je de advertentie kunt richten op je eigen klanten met Customer Match.

Facebook ads

In de benelux gebruiken maandelijks bijna 16 miljoen mensen maandelijks Facebook, waarvan 15 miljoen wekelijks actief zijn. Via dit sociale netwerk kun je zeer gericht je boodschap of advertentie richten op groepen met een bepaalde interesse of op basis van een locatie.

Instagram advertising

Bestaat jouw doelgroep uit jong-volwassenen? Dan is het ook interessant om Instagram advertising in te zetten om online campagne te voeren. Met deze Amerikaanse foto- en video-app kun je sinds eind september 2015 met (reeksen van meerdere) foto’s en video’s adverteren. Met een toegevoegde Call-to-action knop kun je de doelgroep naar jouw website leiden en hopelijk aan zetten tot een conversie.

Display advertising

Met display advertising worden (geanimeerde) banners aan potentiële klanten getoond. Door middel van display advertising kunnen je advertenties worden weergegeven op websites, apps, Gmail-accounts en bij video’s waar jouw doelgroep zich op dat moment bevindt.

SEA

Online reclame maken kan op veel verschillende manieren. Eén van de bekendste vormen is het adverteren middels Search Engine Advertising (SEA). Bij deze vorm van adverteren wordt er gebruik gemaakt van belangrijke zoektermen in Google met Google AdWords en in Bing met Bing Ads. Dit kan zowel in de vorm van tekst als in beeld (display advertising).

Praat met ons, neem contact op, get involved.

We horen graag van je !

Wij werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen, die echt geloven waar ze voor staan.
Dat doen wij namelijk ook. Hierover vertellen we u graag meer tijdens een kopje koffie.

 

Zullen we even een afspraak inplannen om een potentiële samenwerking te bespreken?

Gelieve onderstaande knop aan te vinken. Zo voorkomen we dat onze mailbox overladen wordt met reclame en ongewenste mails.

Freelance studio/interactieve media

Waar kan je ons bereiken?

  • Hoogstraat 20  B-3665 As

  • T +32 478 583735

  • info@smartmediastudio.be