TOUCHSCREEN APPLICATIES

Smart Touch presentaties

Alle applicaties van Smart Media Studio zijn bij uitstek geschikt om te communiceren met gebruikers en klanten op een intuïtieve en interactieve manier. Onze touch applicaties kunnen worden ingezet in winkels, etalages, onderwijsinstellingen, tv studio’s, beurzen, congressen, hotels, ziekenhuizen, musea, tentoonstellingen, lobbies en bij gemeenten en vastgoed..

 

De juiste software en hardware?

U heeft een idee of een concept waarbij u touchscreen technologie wilt inzetten? Bij onze touchscreen implementaties werken we volgens een vast traject waarmee we verzekeren dat we hardware en software op de juiste manier combineren om uw concept tot werkelijkheid te laten komen. Hierdoor krijgt u de beste software en hardware passend bij uw vraagstuk.

Concept- en design ontwikkeling.

In de ontwerpfase houden we ons bezig met concept- en design ontwikkeling. In deze fase kijken we welke software moet worden toegepast op welke hardware. Vanuit het content first principe ontwerpen we enkele key schermen die een goed beeld geven van hoe de software eruit komt te zien draaiende op de gewenste touchscreen technologie. We testen dit met eindgebruikers om onze ontwerpen te valideren en te verbeteren.

Doorontwikkeling en groei.

Na het opleveren van het project zijn we niet gelijk vertrokken. We dragen zorg voor het onderhoud en periodieke updates van de hardware en software oplossing. Daarnaast richten we ons op doorontwikkeling en groei. Het echte spel wordt immers pas gespeeld na de live-gang van een project. Deze continue doorontwikkeling speelt in op veranderd klantgedrag, nieuwe mogelijkheden in de back-end systemen, maar ook door goed te luisteren naar de eindgebruiker. De KPI’s die we in de strategiefase geformuleerd hebben komen tot leven in een dashboard waarmee we kunnen sturen en optimaliseren.

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij bieden u ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie..

Bekijk onze smart touch communicatie oplossingen.

De consument is de afgelopen jaren mondiger en beter voorbereid gaan winkelen. Maar hij staat niet voor niets in uw winkel! Hij zoekt advies, inspiratie, bevestiging en service. Maar kunt u die altijd bieden? Niet altijd, merken wij. Er is grote aanloop tijdens piektijden (zoals zaterdagochtend in de bouwmarkt). Of niet al uw medewerkers zijn ervaren en volledig up-to-date. Wij ondersteunen uw verkopers en klanten met de digitale productadviseur! We ontsluiten internet reviews, product specificaties, rekenmodules, aanvraagformulieren, achtergrondinformatie en meer. Laat u verrassen door de mogelijkheden van interactieve smarttouch oplossingen op uw winkelvloer. 

De digitale brochure module is een oplossing waarbij gebruikers eenvoudig kunnen bladeren door  PDF-brochures of een prijscatalogus. Gebruikers kunnen ook digitale brochures aanvragen op verschillende manieren of zelfs direct een gedrukt exemplaar meenemen. Dit is ideaal als u verschillende brochures wilt aanbieden om mee te nemen, zoals in showrooms, beurzen, enz..

Laat uw klanten outfits digitaal passen via een touchscreen passpiegel. Naast dat dit uw klanten een unieke ervaring geeft, is het ook praktisch omdat via de digitale spiegel populaire producten kunnen worden gepromoot. Een interactieve spiegel is uitermate geschikt om klanten te laten kiezen uit mogelijke kapsels bij een kapper of bv in een lingerieshop waar dat de klant kan communiceren met de verkoopster zonder het pashok te moeten verlaten. Een touchscreen spiegel is mooi en uniek. Verras uw klanten met deze technologie.

Transformeer uw etalage, raam of toog in een interactief touchscreen met onze smart raamtouch module. Aandacht trekken, informeren en bestellingen aannemen: het kan nu 24 uur per dag.

Gebruik uw touchscreen installatie voor (interne) communicatie. U kunt hierbij denken aan een digitale receptie die de mogelijkheid biedt om te video bellen met de juiste werknemer. Ook is het mogelijk om een systeem te bouwen waarbij tekstberichten achter kunnen worden gelaten en bij de juiste mensen terecht komen. 

De Wayfinding oplossing  is simpel, snel en zeer gebruiksvriendelijk. Wayfinding ondersteunt de bezoeker op uw beurs, in uw winkelcentrum, schoolcampus of bedrijventerrein op een interactieve manier met het vinden van de gewenste locatie en de route er naar toe.

Praat met ons, neem contact op, get involved.

We horen graag van je !

Wij werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen, die echt geloven waar ze voor staan.
Dat doen wij namelijk ook. Hierover vertellen we u graag meer tijdens een kopje koffie.

 

Zullen we even een afspraak inplannen om een potentiële samenwerking te bespreken?

Gelieve onderstaande knop aan te vinken. Zo voorkomen we dat onze mailbox overladen wordt met reclame en ongewenste mails.

Freelance studio/interactieve media

Waar kan je ons bereiken?

  • Hoogstraat 20  B-3665 As

  • T +32 478 583735

  • info@smartmediastudio.be