ONZE VIDEO SERVICES

We luisteren naar uw wensen, overleggen samen het concept en regelen alles rond de opnames en montage.

Met onze video’s zet je mensen aan tot actie. Sommige video’s beklemtonen het imago dat een bedrijf wil uitstralen, anderen visualiseren vooral de voordelen van het gebruik van een product of dienst. We luisteren naar uw wensen, overleggen samen het concept en schrijven het script. We regelen alles rond de opnames en montage. Het resultaat is een video die de aandacht trekt. Kortom, we zorgen voor het hele proces van A tot Z.

Wij leveren krachtige, moderne bedrijfsfilms en commercials waar u uw product of bedrijf in promoot. U geeft binnen enkele minuten uw klanten een persoonlijke en blijvende indruk van uw onderneming.

Wat voor video’s kunnen we u aanleveren?

Webcommercial

Zien doet geloven… bezoekers van sites, zo blijkt uit onderzoeken, zijn na het zien van een webcommercial eerder geneigd een bestelling te plaatsen of een offerte aan te vragen. Met een webcommercial kunt u uw bedrijf, product of dienst veel beter in beeld brengen dan via tekst en foto’s. Met een commercial of bedrijfsfilm van Smart Media Studio krijgt u de beste kwaliteit en service voor een scherpe prijs. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw webcommercial ook op andere videosites te zien is.

Bedrijfsfilm

Met een professionele bedrijfsfilm maak je veel meer indruk dan met een brochure of powerpoint presentatie. U kiest voor beeld in plaats van tekst, want u wilt dat uw doelgroep uw communicatieboodschap goed onthoudt. Smart Media Studio weet exact hoe je de beste bedrijfsfilm voor uw specifieke bedrijf moet maken. Hoe gaat dat in zijn werk? U geeft aan wat u met de film wilt bereiken. We brainstormen met u over de inhoud, ontwikkelen het concept, schrijven het script, regelen alles rondom de opnames, doen de filmopnames en monteren de beelden tot een prachtige bedrijfsfilm!

Instructie en productvideo

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Zorg dat uw klanten het maximum uit uw product halen door ze helder te informeren. Verkoopt u b.v. trainingsprogramma’s? Breng uw lessen pakket visueel tot leven via een boeiende instructievideo. U bepaalt zelf de doelstellingen, de duur en de aanpak van de instructievideo. Wij doen de rest.

Uw instructiefilm wordt digitaal verwerkt. Daardoor veranderen we de inhoud in een handomdraai. Veranderende wetgevingen, nieuwe bedrijfsinstructies uw instructiefilm blijft altijd up to date zonder gigantische meerkosten.

Evenementenvideo

Organiseert uw organisatie binnenkort een evenement en wilt u een spectaculaire trailer ? Wij maken deze trailers, waarbij u samen met ons het script schrijft.Wij werken de trailer verder af met door er teksten, geluiden en effecten aan toe te voegen.

IMMO VIDEO

Huizen worden veel gemakkelijker verkocht als je er meer van ziet. Zag je voorheen voornamelijk (bewegende) foto’s van woningen, tegenwoordig wordt steeds vaker video ingezet. Het grote voordeel van film is dat je behalve het huis, de vertrekken en de inrichting, ook de omgeving veel beter in beeld kunt brengen.

Modelvideo

Modelvideo’s laten de consument zien hoe een kledingstuk er werkelijk uitziet en om het lichaam heen valt. Wanneer de consument een video ziet van een kledingstuk, geeft dit hem een beter beeld van het artikel en daardoor een vertrouwd gevoel. De kans op een aankoop neemt toe en doordat de shopper ziet hoe het valt, neemt de kans op retouren af. Maar wist je dat het inzetten van modelvideo’s voor ruim 49% meer verkoop leidt? Retourneren wordt ook met 57% verminderd dankzij het inzet van video op de webshop of eCommerce pagina.

Praat met ons, neem contact op, get involved.

We horen graag van je !

Wij werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen, die echt geloven waar ze voor staan.
Dat doen wij namelijk ook. Hierover vertellen we u graag meer tijdens een kopje koffie.

 

Zullen we even een afspraak inplannen om een potentiële samenwerking te bespreken?

Gelieve onderstaande knop aan te vinken. Zo voorkomen we dat onze mailbox overladen wordt met reclame en ongewenste mails.

Freelance studio/interactieve media

Waar kan je ons bereiken?

  • Hoogstraat 20  B-3665 As

  • T +32 478 583735

  • info@smartmediastudio.be